Het restaurant (buiten terras) Heerdeberg is van donderdag  tot zondag geopend van 12.00 tot 22.00 uur
Wij koken met bio-dynamische producten van ons eigen vee en groenten van de koude grond.

Voor reserveren heerdeberg.nl

Over het cafeetje

'BOER, SLAGER EN KOK INEEN'  Buiten terras open woensdag tot en met zondag 12.00 tot 20.00 uur
(alleen op reservering http://heerdeberg.nl

Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. Dat wat het landgoed ons biedt, vindt u vers op uw bord terug. De groenten en kruiden zijn biologisch en telen we zelf en de dieren scharrelen vrij rond op ons landgoed. We zijn boer, slager en kok ineen.

ETEN OP HET RITME VAN DE SEIZOENEN

Op dinsdag doet Coen zijn grote ronde over het landgoed en bepaalt hij samen met zijn telers en boeren welke groenten er geoogst worden en welke dieren geslacht. Op onze menukaart vindt u als gast altijd zeven vaste, vertrouwde gerechten. Deze gerechten vullen we aan met vijf wisselende gerechten. We houden overigens graag rekening met mensen met een gluten- of lactose intolerantie of andersoortige dieetwensen. Ons terras ligt op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg (Mergelwand met grotten en hellingbos), zitplaatsen (80) zowel in de zon als in de schaduw. Met uitzicht op de 60 miljoen jaar oude mergelwand hebben we een overdekte veranda, die u ook kan afhuren voor feestjes of recepties.
Graag tot ziens, Sanne Essers en Coenraad Reinders

 

Op onze terrassen is het heerlijk zitten, beneden hebben we een terras met lange tafels, en intieme 2-persoons tafeltjes,
waar u romantisch naar de vogeltjes kunt luisteren, onder het genot van een hapje, drankje, lunch of borrel met bv. de ondergaande zon.
Op de hogere liggende terrassen, staan lounge stoelen, die uitzicht bieden over de tuin en Maastricht.
 

Onze klanten die daar regelmatig zitten roepen  “als god in Frankrijk”.
De mergelwand geeft inderdaad een heel on Nederlands gevoel, het is hier waar je de kracht en tevens het oergevoel niet kan negeren.
En het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.Tevens is  er een mogelijkheid voor het afhuren van twee ruimtes, een grote en een kleine,
voor cursussen, trainingen, vergaderingen, coaching sessies en feesten. Ook is onze locatie zeer geschikt voor koffietafels.

Wij kijken graag met u naar een mogelijkheid op maat. (parkeergelegenheid voor meer dan 50 auto’s)