Het restaurant is en de terrassen Heerdeberg zijn geopend op donderdag tot en met zondag van 17.00 uur  tot 22.00 uur. 
Wij koken met bio-dynamische producten van ons eigen vee en groenten van de koude grond.

Voor reserveren http://Heerdeberg.nl 

Over Restaurant

'BOER, SLAGER EN KOK INEEN'  
Restaurant is open van donderdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur.
reserveren http://heerdeberg.nl

Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. Dat wat het landgoed ons biedt, vindt u vers op uw bord terug. De groenten en kruiden zijn biologisch en telen we zelf en de dieren scharrelen vrij rond op ons landgoed. We zijn boer, slager en kok ineen.

ETEN OP HET RITME VAN DE SEIZOENEN

Op dinsdag doet Coen zijn grote ronde over het landgoed en bepaalt hij samen met zijn telers en boeren welke groenten er geoogst worden en welke dieren geslacht. Op onze menukaart vindt u als gast altijd zeven vaste, vertrouwde gerechten. Deze gerechten vullen we aan met vijf wisselende gerechten. We houden overigens graag rekening met mensen met een gluten- of lactose intolerantie of andersoortige dieetwensen. Ons terras ligt op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg (Mergelwand met grotten en hellingbos), zitplaatsen (80) zowel in de zon als in de schaduw. Met uitzicht op de 60 miljoen jaar oude mergelwand hebben we een overdekte veranda, die u ook kan afhuren voor feestjes of recepties.
Graag tot ziens, Sanne Essers en Coenraad Reinders

 

Op onze terrassen is het heerlijk zitten, beneden hebben we een terras met lange tafels, en intieme 2-persoons tafeltjes,
waar u romantisch naar de vogeltjes kunt luisteren, onder het genot van een hapje, drankje, lunch, diner of een borrel met bv. de ondergaande zon.
Op de hogere liggende terrassen, staan lounge stoelen, die uitzicht bieden over de tuin en Maastricht.
 

Onze klanten die daar regelmatig zitten roepen  “als god in Frankrijk”.
De mergelwand geeft inderdaad een heel on Nederlands gevoel, het is hier waar je de kracht en tevens het oergevoel niet kan negeren.
En het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.Tevens is er een mogelijkheid voor het afhuren van twee ruimtes, voor grote en kleine groepen,
voor cursussen, trainingen, vergaderingen, coaching sessies en feesten. Ook is onze locatie zeer geschikt voor koffietafels.

Uitzicht over onze kruidentuin en buitenbar, heerlijk in de avondzon